یوسف نقیایی اذعان داشت: هر واحد سیب، یك عدد سیب متوسط تعریف میشود كه خوردن 2 تا 4 واحد از هر میوهای، روزانه توصیه میشود.
وی با اشاره به این كه سیب دارای انواع مختلف از جمله سیب قرمز، سبز و گلاب است، گفت: هر نوع از این سیبها خواص غذایی منحصر به فردی دارند.
این كارشناس تغذیه با اشاره به این كه هر100 گرم سیب به طور متوسط 40 تا 60 كیلوكالری انرژی دارد، تصریح كرد: هر یك صد گرم سیب دارای 9 میلیگرم فسفر، ویتامین c و مقدار قابل توجهی فیبر خوراكی است كه عمدهترین فیبر آن پكتین است كه از فیبرهای قابل هضم میباشد.
وی گفت: وجود فیبر در سیب موجب میشود كه دستگاه گوارش با سرعت بیشتری حركت كرده و از بروز بیماری یبوست پیشگیری كند. همچنین مانع از بروز سرطانهای روده بزرگ، مثل سرطان كولون میشود.
وی با تاكید بر این كه بیشترین فیبر موجود در سیب در قسمت پوست آن قرار دارد، توصیه كرد: در صورت رعایت اصول بهداشتی و شستشوی مناسب میوه، حتیالامكان با پوست مصرف شود.
نقیایی اظهار داشت: از دیگر مزایای پوست سیب، وجود ویتامین گروه B است كه متاسفانه با جدا كردن پوست آن ویتامینها را از این میوه از دست میدهیم. وی افزود: سیب به لحاظ دارا بودن رنگ زرد حاوی مقدار زیادی بتاكاروتن است كه از پیش ساز ویتامین A و تا حدودی تامین كننده ویتامین A در بدن است.
این كارشناس تغذیه در پایان یادآور شد: میوه سیب حاوی ویتامین K است كه ضد انعقاد خون میباشد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 13,نوامبر,2024